Een seksfilter en religieuze radio: de eerste tablet speciaal voor christenen

De edifi, de eerste tablet speciaal voor christenen. Foto familychristian.com

De tabletmarkt wordt steeds groter en waarom dan niet een tablet maken die speciaal bedoeld is voor één doelgroep? In de VS is nu de edifi op de markt gebracht, de eerste tablet speciaal voor christenen.

Met een edifi, die gewoon op een vertrouwd Android-besturingssysteem draait, kun je wat je met de bekende andere tablets ook kan: muziek luisteren, hd-films bekijken, mooie foto’s maken en de nieuwste apps installeren. Maar de edifi heeft ook speciale eigenschappen die het apparaat christelijk maken: zo heb je standaard een lijst christelijke radiozenders tot je beschikking en zit er een internetfilter op dat sites met porno en grof geweld automatisch blokkeert.

Brian Honorable, de man achter Family Christian, de organisatie die de edifi verkoopt, vertelt aan FOX News meer over het idee achter de christelijke tablet, die ook de beschikking heeft over de Holy Bible App:

“We wanted to be able to offer our customers the ability to use our Holy Bible application, which has 27 different English translations of the Bible. It goes along with our mission: trying to get people closer to God … through a tablet.”

Bekijk hieronder een introductiefilmpje van de edifi: