Kyteman: We gaan of lachend het schip in, of met rechte rug het podium af

Nadat hij ineens de stekker uit Kyteman’s Hiphop Orkest trok, was hij er net zo plots weer met The Kyteman Orchestra. Colin Benders kreeg vorig jaar op North Sea Jazz carte blanche, wat veel betekende voor de vorming van dit nieuwe project. Beluister het interview met Benders door Amanda Kuyper terug. Benders vertelt over de

Amanda Kuyper in gesprek met Colin Benders. Foto Koen Smeets

Nadat hij ineens de stekker uit Kyteman’s Hiphop Orkest trok, was hij er net zo plots weer met The Kyteman Orchestra. Colin Benders kreeg vorig jaar op North Sea Jazz carte blanche, wat veel betekende voor de vorming van dit nieuwe project. Beluister het interview met Benders door Amanda Kuyper terug.

Benders vertelt over de totstandkoming van zijn nieuwe Orchestra, het concert in een afgeladen Maas-zaal en zijn beoordeling van wat een goed nummer moet zijn. Beluister het interview dat Amanda Kuyper met Benders had hieronder terug:

Colin Benders in het NRC Jazz Café. Foto Bram Janssen

Colin Benders in het NRC Jazz Café. Foto Bram JanssenColin Benders in het NRC Jazz Café. Foto Bram Janssen

    • Bram Janssen