Zou het dan eindelijk...

Andy Murray strandde eerder drie keer in de halve finale, maar staat nu wél in de eindstrijd van Wimbledon. De Britten zijn in extase. De laatste keer dat een Brit in de finale stond, was in 1938. Het land rekent op hem.

pagina 2-3

Britain's Andy Murray celebrates after his men's singles semi-final victory over France's Jo-Wilfried Tsonga on day 11 of the 2012 Wimbledon Championships tennis tournament at the All England Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 6, 2012. AFP PHOTO / LEON NEAL RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Britain's Andy Murray celebrates after his men's singles semi-final victory over France's Jo-Wilfried Tsonga on day 11 of the 2012 Wimbledon Championships tennis tournament at the All England Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 6, 2012. AFP PHOTO / LEON NEAL RESTRICTED TO EDITORIAL USE AFP