Kidsflits

Dumbo

Circusolifant Dumbo wordt gepest met zijn grote oren. En dan raakt hij ook nog zijn moeder kwijt. Na een avondje champagne drinken met een muis (roze olifanten!) blijkt dat hij iets bijzonders kan met zijn oren. Geestige, fantasierijke, hartverscheurende Disney-klassieker uit 1941.

Zaterdag, SBS6, 14.00-15.15 uur

Mississippi is van mij

Emma logeert bij haar stoere oma in een idyllisch dorp. Als een man genaamd Alligator het paard Mississippi voor de slacht wil meenemen, grijpt Emma in. Duitse pastorale.

Zaterdag, Ned. 3 15.30-17.00 uur

Bijna blote beesten

Met een crew van geschoren dieren in ondergoed probeert de ADHD-hond Howie het tropisch vakantieoord Banana Cabana te runnen, gehinderd door zijn zuster Poodle van het concurrerende hotel Chateau Chattoo. Verder in de crew: een octopus die wel eens in zijn bed inkt, een Bulgaars varken, een zingende narwal en een aantrekkelijk luiaardwijfje. Canadese animatieserie.

Za, Ned. 3, 14.10 uur. Zon, 13.50 uur