Zo, deze militairen zijn goed met een geweer op Onafhankelijkheidsdag

Screenshot Youtube.com

Dat bij militaire parades alles tiptop in orde moet zijn is bekend. Maar dit filmpje van het leger van Wit-Rusland is het secuurste voorbeeld van hoe strak een regiment kan zijn bij zo’n optocht. In de categorie ‘zo, die is goed met een geweer!’

Afgelopen dinsdag 3 juli vierde Wit-Rusland zijn Onafhankelijkheidsdag. Ter gelegenheid van deze nationale feestdag is er altijd een militaire parade in de hoofdstad Minsk. Dit jaar deden er meer dan 3700 militairen mee, en namen er meer dan 220 voertuigen, 32 vliegtuigen en helikopters deel.

Maar het beste onderdeel van de optocht zit in dit filmpje. Aan dit magistrale staaltje geweerpresentatie hoeven we verder weinig toe te voegen. De beelden spreken voor zich. Ok, één woord dan: domino-effect. Go!

http://youtu.be/gFYMiAgrCUE

Bekijk nog meer beelden van de viering van Onafhankelijkheidsdag van Wit-Rusland:

    • Judith Laanen