Terugkijken: de volledige persconferentie van André Kuipers

André Kuipers verscheen afgelopen zondag lachend uit de gelande Sojoez-capsule na 193 dagen in de ruimte. De Nederlandse astronaut gaf vanmiddag samen met zijn collega’s de Russische commandant Oleg Kononenko en NASA-astronaut Donald Pettit, een persconferentie in Houston. Bekijk hieronder de volledige persconferentie terug:

André Kuipers vlak na zijn landing in Kazachstan. Foto AFP / Stephane Corvaja

André Kuipers verscheen afgelopen zondag lachend uit de gelande Sojoez-capsule na 193 dagen in de ruimte. De Nederlandse astronaut gaf vanmiddag samen met zijn collega’s de Russische commandant Oleg Kononenko en NASA-astronaut Donald Pettit, een persconferentie in Houston.

Bekijk hieronder de volledige persconferentie terug:

    • Hans Klis