Underground Fashion

A model presents a creation during the "Underground Catwalk" fashion show in a U-Bahn subway train in Berlin July 4, 2012. As the Berlin Fashion Week has pitched up its tent near the Siegessaeule victory column, 17 designers sent their models on Wednesday down a catwalk that was the aisle of a crowded U-Bahn subway train terminating at a rock music club. They presented their collections to an audience limited to 150 people, the organiser said. REUTERS/Thomas Peter (GERMANY - Tags: FASHION)
A model presents a creation during the "Underground Catwalk" fashion show in a U-Bahn subway train in Berlin July 4, 2012. As the Berlin Fashion Week has pitched up its tent near the Siegessaeule victory column, 17 designers sent their models on Wednesday down a catwalk that was the aisle of a crowded U-Bahn subway train terminating at a rock music club. They presented their collections to an audience limited to 150 people, the organiser said. REUTERS/Thomas Peter (GERMANY - Tags: FASHION) Reuters

Een model toont haar outfit tijdens de Berlijnse Fashion Week. Zestien modemerken organiseerden speciaal voor de modeweek, die nog tot zondag duurt, een ‘Underground Catwalk’.

Hun modellen liepen en kropen door de wagons van de Berlijnse metro.

Honderdvijftig mensen vertrokken met lijn U5, vanaf Alexanderplatz. Zij zagen ontwerpen van merken als Bershka, Unlike en Hustler.

Meer over de modeweek die vooral in het teken van duurzame mode staat, is te vinden op: fashion-week-berlin.com