Afterparties in Bird: Seun Kuti en Macy Gray

De eerste dag van North Sea Jazz 2012 is goed van start. De zalen staan vol, de muziek knispert en zelfs de zon doet z’n best. Maar de dag is nog lang niet voorbij. Aan het einde van de avond is er voor de nachtbrakers een afterparty in Bird, hier in Rotterdam. De muziek wordt

De eerste dag van North Sea Jazz 2012 is goed van start. De zalen staan vol, de muziek knispert en zelfs de zon doet z’n best. Maar de dag is nog lang niet voorbij.

Aan het einde van de avond is er voor de nachtbrakers een afterparty in Bird, hier in Rotterdam. De muziek wordt gedraaid door gast-DJ’s, en dat zijn niet zomaar namen.

Achter de draaitafels tijdens deze ‘Boogie Ball Bird Sessions’: Seun Kuti en Casey Benjamin. Bovendien is Mark De Clive-Lowe aanwezig met een live-set.

Morgenavond dezelfde formule, maar dan met Macy Gray en Gretchen Parlato als dj’s.

De zaal gaat om het onchristelijke tijdstip van 23.00 uur open, om tot 05.00 uur niet meer dicht te gaan. Kaartjes kosten 13,- aan de deur. Een passe-partout (dank voor de reactie @Vinod) voor de twee dagen kost 18,- en is alleen online te koop.

Meer informatie bij Bird.

    • Peter van der Ploeg