Muze brengt ode aan bijna tachtigjarige Hans van Manen

Nederland,Amsterdam, 04-07-2012. Gala, Galavoorstelling van Het Nationale Ballet in het Muziektheater in Amsterdam ter ere van Hans van Manen, belangrijkste dansmaker van Nederland en o.a. choreograaf van Het Nationale Ballet, ter ere van zijn 80 jarige verjaardag. In aanwezigheid van Koningin Beatrix. Op foto krijgt Hans van Manen bloemen en een diepe buiging van een van zijn muzes, danseres Igone de Jongh. Foto: Olivier Middendorp
Nederland,Amsterdam, 04-07-2012. Gala, Galavoorstelling van Het Nationale Ballet in het Muziektheater in Amsterdam ter ere van Hans van Manen, belangrijkste dansmaker van Nederland en o.a. choreograaf van Het Nationale Ballet, ter ere van zijn 80 jarige verjaardag. In aanwezigheid van Koningin Beatrix. Op foto krijgt Hans van Manen bloemen en een diepe buiging van een van zijn muzes, danseres Igone de Jongh. Foto: Olivier Middendorp