Opinie

    • Ik

Taxi

Dinsdagnacht, 02.00 uur. Het geslaagde huwelijksfeest is afgelopen en de meeste gasten zijn al vertrokken. Een bezwete man heeft zojuist een taxi besteld en neemt nog één biertje aan de bar. Dan klinkt een doffe dreun, daar ligt hij op de grond. De paniek is groot. Twee aanwezige artsen zijn er meteen bij, de defibrillator

None

Dinsdagnacht, 02.00 uur. Het geslaagde huwelijksfeest is afgelopen en de meeste gasten zijn al vertrokken. Een bezwete man heeft zojuist een taxi besteld en neemt nog één biertje aan de bar.

Dan klinkt een doffe dreun, daar ligt hij op de grond. De paniek is groot. Twee aanwezige artsen zijn er meteen bij, de defibrillator is paraat. Wij vrezen het ergste.

Onverwacht stapt een taxichauffeur in de gespannen kring rond de man en roept: „Een taxi voor een heer!” Het wordt hem meteen duidelijk dat deze op de grond ligt en hij vervolgt: „Oké, dit gaat ’m niet worden. Iemand anders?”

Lex Pieterse

    • Ik