Video: een looping, een schans en een tuinslang. En glijden maar

Een korte video waar een helse klus aan vooraf ging. Deze mensen bouwden een glijbaan in hun achtertuin met daarin een heuse looping. Dwars op deze glijbaan is een ‘glijschans’ gebouwd die een tweede waaghals door de looping heen lanceert.

Een indrukwekkend levensgroot houten bouwwerk, waarvan we alleen maar kunnen hopen dat het stevig is gebouwd, en dus veilig is om van af te dalen.

We zien in totaal vier mensen heelhuids eindigen, twee op het goed natgehouden zeil, en twee in een vol opblaaszwembad. Bij deze laatste landing kun je je wel afvragen of het goed is voor de rug, maar een spectaculaire plons is het zeker. Kortom: de filmpjes zijn omgeven van een ‘don’t try this at home’- gevoel, maar je krijgt wel zin in vakantie.

En vergeet niet nog eens goed naar die looping te kijken: