In beeld

De najaarscollectie van Dior

De Belgische modeontwerper Raf Simons (44) uit Neerpelt heeft voor het eerst een collectie ontworpen voor het wereldberoemde modehuis Christian Dior. Simons ontwierp de najaarscollectie van het seizoen 2012-2013 en die werd gistermiddag voor het eerst vertoond in Parijs. Volgens de Belgische krant Het Nieuwsblad bracht Simons een "zeer geslaagde, ingetogen collectie". Simons zelf zegt dat hij zijn inspiratie voor de in Parijs geshowde collectie haalde uit "de vrouwelijkheid". "Omdat het tijdloos, elegant en permanent moet zijn", aldus Simons.
AFP / Francois Guillot
AP / Jacques Brinon
AFP / Francois Guillot
AFP / Francois Guillot
AFP / Francois Guillot
AFP / Francois Guillot
AP / Jacques Brinon
Reuters / Benoit Tessier
Reuters / Benoit Tessier
Reuters / Benoit Tessier
AFP / Francois Guillot
De ontwerper van de collectie, Raf Simons.
AFP / Francois Guillot