En dit gebeurde nog in het weekend

Een wild zwijn heeft gisteravond op de Veluwe een bromfietser onderuit gehaald. De 21-jarige man reed door Garderen toen het zwijn uit het niets opdook, meldt de politie. De man kon het dier niet meer ontwijken en reed ertegenaan. Hij klapte tegen het asfalt en is gewond naar een ziekenhuis afgevoerd. Van het zwijn ontbreekt volgens de politie elk spoor. (Novum)

Een 42-jarige man is overleden nadat hij vrijdagnacht onder de wielen van een huifkar terecht was gekomen. Het ongeluk vond plaats in Toldijk na een optreden van de band Normaal. Een tractor trok twee huifkarren voort. De man wilde waarschijnlijk op de as tussen de huifkarren stappen. (Novum)

In een plas in Hattem is gisteren een lichaam gevonden. Het stoffelijk overschot is vermoedelijk van een sportvisser die sinds zaterdag werd vermist. (Novum)