Alle camera's op Charlene

Prince Albert II of Monaco (C-L) and Princess Charlene of Monaco (C-R) pose as they attend a Red Cross picnic, on June 30, 2012 in Monaco. PHOTO / VALERY HACHE
Prince Albert II of Monaco (C-L) and Princess Charlene of Monaco (C-R) pose as they attend a Red Cross picnic, on June 30, 2012 in Monaco. PHOTO / VALERY HACHE AFP

De Monegaskische prins Albert II en zijn vrouw, prinses Charlene, woonden afgelopen weekend een picknick bij van het Rode Kruis. Prins Albert II is president van het Rode Kruis in Monaco. Prinses Charlene, een voormalig Olympisch zwemster uit Zuid-Afrika, maakte vorig jaar augustus tijdens een ander Rode Kruis-evenement haar debuut als gastvrouw: het jaarlijkse Rode Kruis-bal. Het was het eerste gala waar ze verscheen sinds haar bruiloft met prins Albert II, in juli 2011. De tabloids stonden vol foto’s van de prinses.

Ook tijdens dit evenement wist Charlene de aandacht van de fotografen te vangen. Behalve deze foto is ze ook vastgelegd terwijl ze een vrouw een hand geeft, een boeket bloemen aanneemt van een jongetje en naast haar speechende man Albert II staat.

Over prins Albert II, die twintig jaar scheelt met de 34-jarige Charlene, deden voor de bruiloft geruchten de ronde over zijn vermeende homoseksualiteit. Later bevestigde Albert II twee kinderen te hebben, bij een vrouw uit Californië en een stewardess uit Togo. De zoon van een Duits toplessmodel bleek na een DNA-test niet van Albert II te zijn.