Adieu Les Bleus

(FILES) A file picture taken on June 23, 2012 at the Donbass Arena in Donetsk, shows French headcoach Laurent Blanc reacting at the end of the Euro 2012 football championships quarter-final match Spain vs France. Laurent Blanc will not renew his contract as coach he said on June 30, 2012. AFP PHOTO / JEFF PACHOUD
(FILES) A file picture taken on June 23, 2012 at the Donbass Arena in Donetsk, shows French headcoach Laurent Blanc reacting at the end of the Euro 2012 football championships quarter-final match Spain vs France. Laurent Blanc will not renew his contract as coach he said on June 30, 2012. AFP PHOTO / JEFF PACHOUD AFP

Laurent Blanc heeft zijn contract bij de Franse nationale ploeg niet verlengd. Na het WK 2010 werd hij bondscoach. Op het EK verloor de ploeg in de kwartfinale van Spanje.