De eerste lichting kan aan de grote vakantie beginnen

Nederland, Eindhoven, 29 juni 2012 Ali Aslan en zoon Emrullah (9) maken de auto schoon voor de vakantie foto/copyright: Martijn van de Griendt Martijn van de Griendt

Vrijdag is op basisscholen en middelbare scholen in de regio Zuid-Nederland de zomervakantie begonnen. Voor de basisschool duurt die zes weken, tot en met 12 augustus, voor het voortgezet onderwijs een week langer. Het gaat om scholen in de provincies Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en een deel van Gelderland. De regio Midden-Nederland krijgt aan het eind van deze week vakantie. In Noord-Nederland gaan de scholen als laatste dicht: het voortgezet onderwijs krijgt daar vakantie op 14 juli, de basisscholen op 21 juli.

Foto’s Martijn van de Griendt

    • Martijn van de Griendt