De eerste lichting kan aan de grote vakantie beginnen

Karen ter Stege (46) uit Eindhoven staat op punt om samen met haar zoon Bela (13) en hond Keetje voor een week naar Cadzand in Zeeland te vertrekken. „Lekker zwemmen, wandelen met de hond en ik ga een seventies-deken haken, passend bij het interieur van de nieuwe tweedehands camper waar ik voor het eerst mee op vakantie ga.”
Karen ter Stege (46) uit Eindhoven staat op punt om samen met haar zoon Bela (13) en hond Keetje voor een week naar Cadzand in Zeeland te vertrekken. „Lekker zwemmen, wandelen met de hond en ik ga een seventies-deken haken, passend bij het interieur van de nieuwe tweedehands camper waar ik voor het eerst mee op vakantie ga.”

Vrijdag is op basisscholen en middelbare scholen in de regio Zuid-Nederland de zomervakantie begonnen. Voor de basisschool duurt die zes weken, tot en met 12 augustus, voor het voortgezet onderwijs een week langer. Het gaat om scholen in de provincies Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en een deel van Gelderland. De regio Midden-Nederland krijgt aan het eind van deze week vakantie. In Noord-Nederland gaan de scholen als laatste dicht: het voortgezet onderwijs krijgt daar vakantie op 14 juli, de basisscholen op 21 juli.

Foto’s