In beeld

Arantxa Rus opnieuw reuzendoder op weg naar derde ronde Wimbledon

Neerlands tennishoop in bange dagen in de 21-jarige Arantxa Rus uit Delft. Ze versloeg vanmiddag de als vijfde geplaatste Samantha Stosur. De Australische was finalist op Roland Garros in 2010 en winnares van de US Open in 2011. Rus is de eerste Nederlandse die op Wimbledon de derde ronde bereikt nadat Michaëlla Krajicek het tot de kwartfinales bracht in 2007. De prestatie van de Nederlandse is knap te noemen nadat ze vorig jaar op Roland Garros ook al een in de top-5 geplaatste speelster naar huis stuurde: Kim Clijsters.
Reuters / Dylan Martinez
Reuters / Dylan Martinez
Reuters / Dylan Martinez
AP / Anja Niedringhaus
AFP / Leon Leal
AFP / Leon Leal
AFP / Leon Leal
AFP / Leon Leal
AP / Anja Niedringhaus
AP / Anja Niedringhaus
AP / Anja Niedringhaus
AFP / Leon Neal
AP / Anja Niedringhaus
AFP / Leon Neal