Zo pak je nou écht goed je tas in, volgens modehuis Louis Vuitton

Vakantie is bedoeld om te ontspannen, maar er zitten ook stressvolle kanten aan. Tas inpakken bijvoorbeeld. Je wilt vooral niets vergeten, toch onder die twintig kilo blijven en je kleren mogen eigenlijk ook niet teveel verkreukelen. Louis Vuitton biedt je een helpende hand.

Op de mooie nieuwe site The Art of Packing laat het modehuis op een elegante manier zien wat pas echt goed inpakken is. En ze laten het niet alleen zien - je kunt ook zelf oefenen.

Zo vouw je dus een jurk goed op, en krijg je zelfs een chique pantalon glad in je koffer. Dit alles onder begeleiding van een vrolijk en lieflijk muziekje - tas inpakken wordt bijna leuk. Jammer dat de inhoud van de oefenkoffer van Louis Vuitton bij de meeste mensen in de verste verte niet in de buurt komt van hun eigen garderobe.