Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Vertonghen naar Spurs

Ajax soccer players with captain Jan Vertonghen, center holding the trophy, celebrate clinching the Dutch Premier League title after defeating VVV Venlo with a 2-0 score at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Wednesday May 2, 2012. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax soccer players with captain Jan Vertonghen, center holding the trophy, celebrate clinching the Dutch Premier League title after defeating VVV Venlo with a 2-0 score at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Wednesday May 2, 2012. (AP Photo/Peter Dejong) AP