Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Lek

Germany's Philipp Lahm celebrates scoring the opening goal during the Euro 2012 soccer championship quarterfinal match between Germany and Greece in Gdansk, Poland, Friday, June 22, 2012. (AP Photo/Gero Breloer)
Germany's Philipp Lahm celebrates scoring the opening goal during the Euro 2012 soccer championship quarterfinal match between Germany and Greece in Gdansk, Poland, Friday, June 22, 2012. (AP Photo/Gero Breloer) AP

Voor het duel tegen de Grieken lekte de opstelling van de Duitsers vroegtijdig uit. Aanvoerder Philipp Lahm: „Degene die dit lekt, helpt de kansen van het land om zeep.”