Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Engels minderwaardigheidscomplex

MANCHESTER - SEPTEMBER 10: Michael Owen of England makes a break during the UEFA Euro 2004 Qualifying match between England and Liechtenstein on September 10, 2003 at Old Trafford in Manchester, England. England won the match 2-0. Photo by Ben Radford / Getty Images voetbal Engeland
MANCHESTER - SEPTEMBER 10: Michael Owen of England makes a break during the UEFA Euro 2004 Qualifying match between England and Liechtenstein on September 10, 2003 at Old Trafford in Manchester, England. England won the match 2-0. Photo by Ben Radford / Getty Images voetbal Engeland Getty Images

Mijlen ver achter op ploegen als Spanje

De Engelse oud-international Michael Owen op Twitter