Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Sport

Waarom Oranje faalde

Nederland, Rotterdam, 15 juli 2004 Tafelvoetbalspel met oranje en witte spelers. De oranje speler is aan zet. Tafelvoetbal. Groen speelveld. voetbal. Foto: Marie Cecile Thijs /HH
Nederland, Rotterdam, 15 juli 2004 Tafelvoetbalspel met oranje en witte spelers. De oranje speler is aan zet. Tafelvoetbal. Groen speelveld. voetbal. Foto: Marie Cecile Thijs /HH

Problemen binnen het Nederlands elftal bestonden niet zolang er gewonnen werd. Toen begon het EK. Het verlies legt de frustraties bloot. Huntelaar kan zijn woede niet beheersen, Van der Wiel voelt zich een buitenstaander en de coach daalt in aanzien. Pagina 2-3