Als je hiermee de zombie apocalyps niet te lijf kunt, weten wij het ook niet meer

Dat er een zombie apocalyps aan zit te komen, is onvermijdelijk. Of zoals Forever Geek schrijft: ‘It’s not a question of if, but when’. Als we dan toch zombies moeten afknallen, lukt het met deze ultieme knalgun vast.

Screenshot Youtube.com

Dat er een zombie apocalyps aan zit te komen, is onvermijdelijk. Of zoals Forever Geek schrijft: ‘It’s not a question of if, but when’. Als we dan toch zombies moeten afknallen, lukt het met deze ultieme knalgun vast.

Het toverwoord voor deze ‘Ninja Tactical Zombie Destroyer’ van wapenenthouasiastelingen Eric en Barry uit het Amerikaanse Georgia, is accessoires. Je kunt blijkbaar niet genoeg accessoires aan je gun hangen om zombies tegen te gaan.

Dit wapen, een M&P15 van Smith & Wesson, is uitgerust met niet één, maar drie lasers, met vier zaklampen (om die enge zombies goed in hun hoofd te kunnen schijnen) en drie rode laser lampjes waarmee je op je doelwit kunt mikken vanaf verschillende afstanden. Ook zitten er negen (!) magazijnen met elk dertig (!) kogels op, die zowel aan de onderkant van het geweer als horizontaal bevestigd zijn. Of, zoals één van de twee mannen in het filmpjes zegt:

“Dat ding ziet eruit alsof er, euh, vleugels, om mee te vliegen, aan zitten.”

Bekijk hier hoe bad ass dit wapen is:

En nog een mooi plaatje zodat je alle accessoires goed kunt zien:

Het is overigens niet het eerste wapen tegen zombies. Deze heeft onder andere een kettingzaag:

Lees je alvast verder in om je voor te bereiden op de zombie apocalyps, want kinderen die andere kinderen opeten, dat moet natuurlijk voorkomen worden! Voor kinderen is er sinds mei dit boek op de markt: ‘That’s Not Your Mommy Anymore‘, zodat ze precies weten wanneer hun moeder een zombie is geworden.

    • Judith Laanen