Van Roekel is nog niet thuis

None

Het Nederlands elftal uitgeschakeld, alle buitenlandse spelers uit de eredivisie naar huis. Een buitenkans op een mooie wedstrijd in de kwart-, halve of zelfs hele finale voor Björn Kuipers, neutraal scheidsrechter uit een land dat toch niet meer meedoet? Scheidsrechtersbaas Pierluigi Collina besloot anders, wellicht door een vermeende buitenspelgoal bij Ierland-Kroatië. Einde toernooi, ook voor de assistenten in team-Kuipers: Erwin Zeinstra, Pol van Boekel en Richard Liesveld. Zijn er dan helemaal geen Nederlanders meer over op het EK? Toch wel, eentje. Sander van Roekel, eveneens assistent van Kuipers, mag nog even blijven. Hij vervangt vanavond in Warschau in de kwartfinale tussen Tsjechië en Polen de tweede assistent van de Engelse scheidsrechter Howard Webb.