Meer ploegen

UEFA President Michel Platini, left, and Poland's President Bronislaw Komorowski pose before their meeting at the Belvedere Palace in Warsaw, Poland, Friday, June 8, 2012. Poland co-hosts the Euro 2012 soccer championship which kicks off with a Poland-Greece game at Warsaw's new National Stadium Friday. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
UEFA President Michel Platini, left, and Poland's President Bronislaw Komorowski pose before their meeting at the Belvedere Palace in Warsaw, Poland, Friday, June 8, 2012. Poland co-hosts the Euro 2012 soccer championship which kicks off with a Poland-Greece game at Warsaw's new National Stadium Friday. (AP Photo/Czarek Sokolowski)

Een EK met 24 landen gaat niet ten koste van de kwaliteit. Dat zegt UEFA-voorzitter Michel Platini over de nieuwe opzet van het EK 2016. „We krijgen er acht landen bij die niet onderdoen voor de rest.’’