Nederlandse journalisten hebben er eigenlijk ‘geen vertrouwen’ meer in

Waarschijnlijk willen ze helemaal niet naar huis, maar de verzamelde Nederlandse pers verwacht na vanavond de koffers te moeten pakken. Een “grote deceptie” en een “kansloze affaire” noemen journalisten het optreden van Oranje op dit EK voor de camera’s van de NOS. Een enkeling durft er “in te geloven”. Ze hopen stiekem natuurlijk wel op

Waarschijnlijk willen ze helemaal niet naar huis, maar de verzamelde Nederlandse pers verwacht na vanavond de koffers te moeten pakken.

Een “grote deceptie” en een “kansloze affaire” noemen journalisten het optreden van Oranje op dit EK voor de camera’s van de NOS. Een enkeling durft er “in te geloven”. Ze hopen stiekem natuurlijk wel op een stunt van onze Nederlandse voetballers, maar na de twee nederlagen is misschien hoop niet eens meer genoeg.

De journalisten speculeren daarom ook uitgebreid over de positie van bondscoach Bert van Marwijk, ze zien zijn positie als onhoudbaar na de twee teleurstellende wedstrijden in de voorrondes van het EK.

    • Hans Klis