Video: Nederlandse fans maken Oekraïense journaliste het werk onmogelijk

Een Oekraïense journaliste probeerde in Charkov in een zogenaamde ‘stand-up’ verslag te doen van de EK-ontwikkelingen. Uitgerekend op dat moment passeert een stoet Nederlandse voetbalfans. En die maken het arme meisje het werken onmogelijk.

Een Oekraïense journaliste probeerde in Charkov in een zogenaamde ‘stand-up’ verslag te doen van de EK-ontwikkelingen. Uitgerekend op dat moment passeert een stoet Nederlandse voetbalfans. En die maken het arme meisje het werken onmogelijk.

De journaliste verslikt zich al net nadat ze aan het item begint, een voorbode van wat haar nog te wachten staat. Ze begint desalniettemin vol goede moed aan haar verhaal, maar al snel komt de eerste Oranjefan haar gezelschap houden en is er geen houden meer aan. Steeds probeert ze het opnieuw, maar de Oranjefans laten haar niet meer met rust en leggen een voor een hun armen om haar heen. En het wordt alleen maar erger…

Gênant of niet, met de reactie van YouTube-reageerder SashaBeluj kunnen we het alleen maar eens zijn:

“Hollands are really positive people!”

    • Pim van den Dool