Van Persie kuste zijn vrouw

Bouchra van Persie (C) and her son Shaqueel look at players of the Netherlands prior to their friendly soccer match against Bulgaria in Amsterdam May 26, 2012. REUTERS/Michael Kooren (NETHERLANDS - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Bouchra negeerde contactverbod

Bouchra van Persie heeft haar Robin nog even moed ingesproken voor de wedstrijd van Oranje tegen Duitsland. De twee trokken zich niets aan van het contactverbod tijdens het EK en hadden een klein onderonsje in het stadion van Charkov. Bouchra negeerde de stewards in het stadion toen haar man naar de tribune liep tijdens de voorbereidingen. De twee kusten en omhelsden elkaar innig en Bouchra fluisterde Robin nog wat, waarschijnlijk bemoedigende, woorden toe. Robin en Bouchra van Persie zijn sinds 2004 getrouwd. Ze hebben een zoontje (Shaqueel van 5) en een dochtertje (Dina Layla van 2). De Telegraaf

Oranjecamping schakelt niet om

De organisatie van de Oranjecamping houdt geen rekening met een grote uittocht, nu uitschakeling dreigt voor Oranje. „Er is geen vlucht richting Nederland meer te krijgen”, aldus Jokko de Wit, oprichter van de Oranjecamping. „De scenario’s om nieuwe vluchten te boeken naar hier, lagen al klaar voor het geval Oranje had gewonnen van Duitsland. Voor de wedstrijd tegen Portugal hebben we zeker 800 gasten en dat zal niet minder worden. Bovendien is het nog mogelijk dat Oranje doorgaat.” AD

    • de Telegraaf