Herman Kochs ‘Het Diner’ wordt verfilmd

De roman Het Diner van Herman Koch wordt verfilmd. Eyeworks en Inspire Films hebben de filmrechten gekocht van de bestseller uit 2009. Dat heeft distributeur Benelux Film Distributors van het filmproject donderdag bekendgemaakt. Het Diner wordt geregisseerd door Menno Meyjes, die ook het scenario van de film gaat schrijven. Over de casting van de film

De roman Het Diner van Herman Koch wordt verfilmd. Eyeworks en Inspire Films hebben de filmrechten gekocht van de bestseller uit 2009.

Dat heeft distributeur Benelux Film Distributors van het filmproject donderdag bekendgemaakt. Het Diner wordt geregisseerd door Menno Meyjes, die ook het scenario van de film gaat schrijven. Over de casting van de film is nog niets bekend.

Het Diner moet eind 2013 in de bioscoop draaien.

Dit artikel werd gepubliceerd in NRC Handelsblad op Donderdag 14 juni 2012, pagina 20 - 21.

    • een onzer redacteuren