Zoon Rafael in Duits shirt

Netherlands' Rafael van der Vaart's wife Sylvie reacts before the Euro 2012 soccer match between Netherland and Germany in Kharkiv June 13, 2012. REUTERS/Thomas Bohlen (POLAND - Tags: SPORT SOCCER)
Netherlands' Rafael van der Vaart's wife Sylvie reacts before the Euro 2012 soccer match between Netherland and Germany in Kharkiv June 13, 2012. REUTERS/Thomas Bohlen (POLAND - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Damián van der Vaart (6) heeft van vrienden van zijn ouders een Duits voetbalshirt gekregen. Dit vertelt Sylvie, de vrouw van de voetballer, aan Welt Online. „Damián trok het shirt aan, maar van Rafael moest het meteen uit.” Lachend: „Een shirt van Die Mannschaft gaat hem als Oranje-international natuurlijk net iets te ver.” Damián is in Nederland geboren, maar de eerste jaren van zijn leven groeide hij op in Hamburg, Duitsland. „En zijn oppas is Duits. En waar we ook woonden – Madrid, Londen, Amsterdam – zijn Duitse oppas was erbij. Damián spreekt vloeiend Nederland en Duits en heeft nu dus ook van beide landen een voetbalshirt.” De Telegraaf

Vanuit Rusland landde dinsdag het ene na het andere privévliegtuig in Warschau. De exclusieve toestellen zaten vol met rijke Russen, voor het EK-duel Polen-Rusland. Op een normale dag landen gemiddeld 10 tot 12 privéjets in Warschau. Dinsdag waren dat er 55, een record voor de Poolse hoofdstad. De Telegraaf

    • de Telegraaf
    • Russen in 55 Privéjets
    • Twee Shirts van der Vaart Junior