Pet or dinner?

Naar aanleiding van onze oproep initiatieven in te sturen vanwege het artikel ‘Vega rukt op, maar echt ‘hip’ is het niet’ stuurde Jacqueline Louter ons deze twee foto’s, onder de naam ‘Pet or dinner?’     Jacqueline Louter: „Een confronterende keuze.. een fascinerend onderwerp. Dat mensen vlees eten is strikt genomen niet nodig. Voor of

Naar aanleiding van onze oproep initiatieven in te sturen vanwege het artikel ‘Vega rukt op, maar echt ‘hip’ is het niet’ stuurde Jacqueline Louter ons deze twee foto’s, onder de naam ‘Pet or dinner?’

Jacqueline Louter (fotograaf), Viviane van Luyn (styling assistent), www.jaxpix.nlJacqueline Louter (fotograaf), Viviane van Luyn (styling assistent), www.jaxpix.nl

 

Jacqueline Louter (fotograaf), Viviane van Luyn (styling assistent), www.jaxpix.nlJacqueline Louter (fotograaf), Viviane van Luyn (styling assistent), www.jaxpix.nl

 

Jacqueline Louter: „Een confronterende keuze.. een fascinerend onderwerp. Dat mensen vlees eten is strikt genomen niet nodig. Voor of tegen? Argumenten te over. Wat me verbaast is de gevoeligheid als het om het soort dier gaat en de culturele verschillen hierin.”