Let op: voetbal kijken kan brandschade veroorzaken

Niet Yo, maar Max is de mooiste

Maxine Ashley de Wit (foto) is de mooiste spelersvrouw van Nederland. Dat is de uitkomst van een superbetrouwbaar onderzoek van Maurice de Hond, in opdracht van wtf.nl. Het onderzoek is uitgevoerd onder een representatieve groep van 1.500 Nederlanders. Maxine is de vriendin (of ex) van Gregory van der Wiel. Bronnen rond de voetballer bevestigen aan wtf.nl dat de relatie nog ‘lekker zonnig’ is. Yolanthe Sneijder-Cabau, door La Gazette gekozen tot de mooiste spelersvrouw, eindigt op de tweede plek. Charlotte, de vrouw van John Heitinga, is met bijna 20 procent van de stemmen opvallend populair onder 55+’ers. Sylvie van der Vaart is derde op de lijst. Zij is trouwens het meest geliefd onder vrouwen. wtf.nl

Veilig voetbal kijken doe je zo

We gaan ervan uit dat het EK de komende weken voor veel vreugde zal zorgen. Maar, zo leert de ervaring van het WK 2010, een groot voetbaltoernooi kan ook de nodige schade veroorzaken. Verzekeraar Interpolis heeft een aantal tips opgesteld om het EK veilig door te komen:

Zorg bij versieringen voor je eigen veiligheid. Gebruik brandwerende versieringen, dek geen ramen of deuren af met oranje zeil.

Laat de frituurpan uit als je de nodige alcohol op hebt. Frituur ook niet tijdens de wedstrijd. Als je in slaap valt, of de frituurpan vergeet, kan dat een fikse binnenbrand veroorzaken.

Kijk uit met oranje schmink. Het kan vervelende vlekken geven.

Val niet met z’n allen terug op de bank na het juichen voor een doelpunt. Voor je het weet is de bank doorgezakt, of zelfs gebroken. Persbericht Interpolis

Estelle en Gullit gaan scheiden

Overal wordt druk gespeculeerd over de huwelijksbreuk van Ruud en Estelle Gullit. Naar verluidt heeft de blondine het iets te gezellig met een andere man. De Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari (27) zou de oorzaak zijn van de breuk. Zelf wil Estelle er niets over kwijt. „Ik zit in een verdrietige periode”, vertelt ze. De Telegraaf