Kijken en luisteren: eruptie van vreugde 100.000 Polen bij 1-1 tegen Russen

Handen op elkaar voor de Poolse nationale elf in de fanzone in Warschau. Foto AFP / Wojtek Radwanski

Jakub Blaszczykowski krulde gisteren de algehele mentale toestand van Polen richting een staat van uitzinnigheid. Met zijn zeer fraaie trap schoot hij de gelijkmaker binnen in het zwaar beladen duel tegen Rusland. Het ging de Polen niet alleen om overleving op het EK in eigen land, ook ‘s lands eer stond op het spel.

De fanzone in het centrum van Warschau ligt in de schaduw van het Paleis van Cultuur en Wetenschap en is tijdens de wedstrijden van Polen gevuld met meer dan honderdduizend supporters. Draai uw volumeknop even goed open en geniet van de eruptie van vreugde in de fanzone in het centrum van Warschau:

    • Jules Seegers