Kort EK-nieuws

Griekenland heeft zijn eigen Robben-affaire. In 2010 was Bayern München woedend op de KNVB over de blessure van de Oranje-international – wat een slepende soap werd. In Griekenland is Olympiakos Piraeus nu boos op de Griekse voetbalbond over de blessure die Avraam Papadopoulos vrijdag opliep in de wedstrijd tegen Polen. De club vindt het onbegrijpelijk dat Papadopoulos twintig minuten heeft doorgespeeld, terwijl hij geblesseerd was aan zijn knie, en beschuldigt de medische staf van „criminele nalatigheid”.

Wojciech Szczesny en Sokratis Papastathopoulos zijn na het duel tussen hun landen Polen en Griekenland een duel geschorst door de UEFA. Beide spelers werden tijdens de wedstrijd van het veld gestuurd. Ze missen daardoor de wedstrijden tegen respectievelijk Rusland en Tsjechië.