Eerste prijs is binnen!

None

Yolanthe mooiste spelersvrouw

Wesley Sneijder heeft alvast een prijs binnen. De Oranje-international heeft de mooiste spelersvrouw van alle voetballers die meedoen aan het EK. „Maar dat is logisch, kwaliteit toch?”, lachte Sneijder. De eerste plaats voor Yolanthe Sneijder-Cabau is de uitkomst van de internetverkiezing die de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport de afgelopen weken hield. De presentatrice en actrice rekende in de halve finale af met het Italiaanse model Cristina de Pin, de vriendin van Riccardo Montolivo (Italië). In de finale verkozen de bijna 93.000 stemmers de Nederlandse boven de beeldschone Irina Shayk, de geliefde van Cristiano Ronaldo (Portugal). Het Russische topmodel had in de halve finale nog de voormalige Miss Ierland Claudine Palmern, de vriendin van Robbie Keane (Ierland), verslagen. De Telegraaf

Maar de meesten kijken liever voetbal met Sylvie

Toto-fans zouden het liefst naar de EK-finale kijken met Sylvie van der Vaart. 39 procent van de bezoekers van Toto Facebook koos voor de vrouw van Rafael van der Vaart. Yolanthe Sneijder-Cabau werd tweede met 27 procent. PErsbericht TOTO