Kidsflits

Disco Ormene

In deze Deense animatiefilm maakt regenworm Barry kennis met disco. Juist wanneer het lijkt of Barry zijn leven zal slijten in een kantoorpand van de lokale compostindustrie, krijgt hij een oude discoplaat. Barry hoort de muziek en kan niet meer stoppen met dansen. De film is leuk voor alle leeftijden: simpele plot, leuke personages en een satirische kinderblik op volwassen leven.

Zaterdag, Ned 3., 15.30-16.45u

Knetter

Bonnies moeder Lis (Carice van Houten) is manisch-depressief. Als Bonnie aangeeft dat ze graag een broertje of zusje wil, legt haar moeder uit dat ze beter een huisdier kunnen nemen. Om Bonnie te verrassen neemt Lis een olifant mee naar huis.

Zondag, Ned 3., 9.00-10.15u

Enjoy life kidsjen

Educatief programma over voedsel. Twee kinderen bereiden elk met vijf ingrediënten een maaltijd. Tussendoor krijgen we informatie over deze ingrediënten.

Za, RTL 4, 9.30-10u / zo, 10.55-11.30u