Duitser met naaktmodel!

Wat is er gebeurd in kamer 248?

De Duitse international Jérôme Boateng is kort voor het begin van het EK in opspraak gekomen. Hij zou zondagnacht in Berlijn een ontmoeting hebben gehad met het naaktmodel Gina Lisa Lohfink, aldus het Duitse boulevardblad Bild. De sexy blondine: „Boateng hoorde dat ik in de stad was, en wilde me leren kennen. We hebben om twee uur in de bar van mijn hotel afgesproken.” En daarna? „We zijn later met zijn drieën naar mijn kamer gegaan.” Wat is er die nacht gebeurd in kamer 248? „We hebben alleen gepraat!” Bild

Grappen in Beieren over Robben

Horst Seehofer, minister-president van de Duitse deelstaat Beieren, vertelde gisteren een grap over Oranje-international Arjen Robben die rond zou gaan in Beieren. „Een rechter vertelde een veroordeelde dat hij slecht nieuws en goed nieuws had. Het slechte nieuws was dat de man werd veroordeeld tot de dood door de kogel. Maar het goede nieuws was: Robben zal schieten, haha.” Dat zei Seehofer bij een persmoment in Den Haag. Robben miste in de slotfase van afgelopen clubseizoen twee cruciale strafschoppen voor Bayern München: tegen Borussia Dortmund in de competitie en tegen Chelsea in de finale van de Champions League. De Telegraaf

Fans tijdens EK uitgebreid op wc

Nederlandse voetbalfans lopen tijdens het EK hoge kans om doelpunten te missen, omdat ze op het toilet zitten. Uit onderzoek van toiletreiniger WC-Eend blijkt dat liefst 60 procent van de Nederlandse voetbalfans die thuis kijken, niet wacht tot de rust als de nood hoog is. Ook de uitgebreide boodschap wordt niet uitgesteld, ruim vijftig procent geeft aan dat tijdens de wedstrijd te doen. Persbericht WC-EEND