Voor deze clip werden 25.000 Post-Its gebruikt

Beroemd worden met je clips in plaats van met je muziek, daar weten ze bij OK Go alles van. Video’s met loopbanden en andere gekkigheid trokken miljoenen kijkers (en dus ook luisteraars). Hetzelfde probeert de band The Family Bones nu met een clip waarvoor meer dan 25.000 Post-Its zijn gebruikt.

Post-Its

Beroemd worden met je clips in plaats van met je muziek, daar weten ze bij OK Go alles van. Video’s met loopbanden en andere gekkigheid trokken miljoenen kijkers (en dus ook luisteraars). Hetzelfde probeert de band The Family Bones nu met een clip waarvoor meer dan 25.000 Post-Its zijn gebruikt.

De internethit waarop gemikt wordt kunnen ze goed gebruiken, want een kort rondje over het internet toont dat ze nu nog spectaculair onbekend zijn. Op muzieksite Last.fm heeft het liedje momenteel maar liefst zes luisteraars en Spotify heeft er ook nog nooit van gehoord. Wel zijn er iets meer dan duizend Facebook-fans. Maar laten we de tijd geven, dit bandje dat wel wat weg heeft van The Feeling (kennen we die nog?)

Overigens, ook de vanzelfsprekende ‘making of’ ontbreekt niet:

    • Peter Zantingh