Kijken: Obama die ‘Call me Maybe’ en ‘I’m sexy and I know it’ zingt

In zijn strijd om een nieuwe ambtsperiode als een van de machtigste personen ter wereld, haalt Obama alles uit de kast. Nu heeft hij hulp gekregen uit een onverwachte hoek: een negentienjarige jongen maakte deze hilarische clip van de president, waarin hij het bekende zomerse liedje ‘Call Me Maybe’ zingt.

De gigantische hit van Carly Rae Jepsen is door Fadi Saleh in samenwerking met MTV act gebruikt in deze video, die inmiddels (in twee dagen!) al meer dan 3,5 miljoen keer is bekeken.

De Baracksdubs

Het is niet de eerste keer dat Obama op de muzikale tour gaat; Fadi Saleh heeft er een ware kunst van gemaakt. Zijn youtube-kanaal, baracksdubs, bevat vier muziekvideo’s van de president. En gezien het succes van de filmpjes, komen daar ongetwijfeld nog meer bij. Zo zingt Obama Born This Way van Lady Gaga en Singing Drink to That van Rihanna. En in onderstaand fimpje (meer dan tien miljoen keer bekeken) toont Obama zich een partyanimal van de bovenste plank:

‘Call me maybe’

Niet alleen met Obama is een nieuwe versie van het nummer ‘Call Me Maybe’ uitgebracht. Het blijkt een razend populaire hit om te ‘coveren’, of in ieder geval een nieuwe videoclip bij te maken. Dat deden niet alleen Justin Bieber en zijn vriendin Selena Gomez en Katy Perry. Ook het Harvard Baseball team en Miami Dolphins Cheerleaders vonden het nodig een videoclip bij het nummer te produceren. Kijk en huiver - met het risico dat u de rest van de dag dit nummer in uw hoofd heeft.


    • Mirjam Remie