Tjeenk Willink in senaat: ‘te hoge verwachtingen bij privatisering van staatsbedrijven’

Nederland, Den Haag, 4-6-2012. Foto Maarten Hartman. Vergaderzaal Eerste Kamer. Het eerste gesprek : met Tjeenk Willink. De parlementaire onderzoekscommissie privatisering/verzelfstandiging overheidsdiensten start maandag 4 juni 2012 met het voeren van een aantal openbare gesprekken. De commissie, onder voorzitterschap van senator Roel Kuiper, spreekt met personen die betrokken waren bij het privatiserings- en verzelfstandigingsbeleid van overheidsorganisaties in Nederland in de afgelopen twintig jaar. De commissie wil samen met hen spreken over hun overwegingen en inzichten die mede bepalend waren voor besluiten om overheidsoverheidsorganisaties op afstand te plaatsen. Leden :Roel Kuiper voorzitter, Frank de Grave ondervoorzitter, Guusje ter Horst, C.A. de Lange, G.H. Terpstra, A. Vliegenthart, Marijke Vos.
Nederland, Den Haag, 4-6-2012. Foto Maarten Hartman. Vergaderzaal Eerste Kamer. Het eerste gesprek : met Tjeenk Willink. De parlementaire onderzoekscommissie privatisering/verzelfstandiging overheidsdiensten start maandag 4 juni 2012 met het voeren van een aantal openbare gesprekken. De commissie, onder voorzitterschap van senator Roel Kuiper, spreekt met personen die betrokken waren bij het privatiserings- en verzelfstandigingsbeleid van overheidsorganisaties in Nederland in de afgelopen twintig jaar. De commissie wil samen met hen spreken over hun overwegingen en inzichten die mede bepalend waren voor besluiten om overheidsoverheidsorganisaties op afstand te plaatsen. Leden :Roel Kuiper voorzitter, Frank de Grave ondervoorzitter, Guusje ter Horst, C.A. de Lange, G.H. Terpstra, A. Vliegenthart, Marijke Vos.