Dit liedje hoort u straks elke dag

Er is elke bomvolle sportzomer wel wat om te doen, het nummer dat door de NOS wordt uitgekozen om de beelden van de dag te ondersteunen. Dit jaar hoor je op zo’n moment ‘Feel The Love’ van Rudimental feat. John Newman - tenminste, als je naar Studio Sportzomer kijkt.

Twitter avatar toinevp toine v peperstraten Kogel is door de kerk. De tune van ‘Studio Sportzomer’: Rudimental feat. John Newman en ‘Feel the love’..
http://t.co/i6tQXZ55

Het is het bekendste nummer van het Londense kwartet Rudimental dat naar eigen zeggen “de soul terug wil brengen in de elektronische muziek”. Enorme bekendheid hebben ze nog niet, maar dat zal in Nederland dus snel gaan veranderen.

Luister naar De tune van Studio Sportzomer 2012 op Spotify

‘Feel The Love’ sluit aan in een mooi rijtje met onder meer ‘Wenn Es Passiert‘ van Wir Sind Helden (2006), ‘Just For Tonight‘ van One Night Only (2008), ‘Marabi‘ van Mafikizolo (2010) en ‘Zangalewa‘ van Zangalewa (ook 2010).

    • Peter Zantingh