Terugkijken: hoe het Deense ‘campingelftal’ in 1992 het EK won

Andere Tijden Sport ging gisteravond terug naar het EK van 1992, dat een onwaarschijnlijke winnaar kreeg. Door de burgeroorlog in Joegoslavië mocht Denemarken alsnog meedoen. Hun ‘campingelftal’ won vervolgens het toernooi. Voor de uitzending keken zowel Nederlandse (Van Basten, Van Breukelen) als Deense spelers (Schmeichel, Laudrup, Andersen) terug op het toernooi en in het speciaal

Andere Tijden Sport ging gisteravond terug naar het EK van 1992, dat een onwaarschijnlijke winnaar kreeg. Door de burgeroorlog in Joegoslavië mocht Denemarken alsnog meedoen. Hun ‘campingelftal’ won vervolgens het toernooi.

Voor de uitzending keken zowel Nederlandse (Van Basten, Van Breukelen) als Deense spelers (Schmeichel, Laudrup, Andersen) terug op het toernooi en in het speciaal de halve finale tussen Oranje en Denemarken.

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

    • Peter Zantingh