Prem stopt zonder ruzie

Presentator Prem Radhakishun stopt met zijn radioprogramma PREMtime bij omroep NTR omdat hij het oneens is met de onderbreking van zijn programma door nieuws. Ook vindt hij dat het door hem gebrachte nieuws niet genoeg door andere programma’s van Radio 1 wordt overgenomen.

„Ik heb géén conflict met de NTR”, stelt Prem, ook bekend als tafelheer in DWDD. Zijn contract zou per 1 september toch aflopen. Prem wil stoppen omdat hij er „zat van is dat ze te pas en te onpas inbreken in het programma, zonder overleg te willen plegen”.

De NTR geeft aan dat er inderdaad meningsverschillen zijn, maar dat er alles aan gedaan wordt om de samenwerking met Prem in stand te houden. „Hier is het laatste woord nog niet over gesproken”.

In PREMtime reist Prem door het land, op zoek naar nieuws. Het wordt tot en met 7 juni elke werkdag van 10:30 tot 11:00 uur uitgezonden, en nog even in augustus.