Kidsflits

Junior Dance

Finale van nieuwe talentenjacht voor kinderen, die nogal lijkt op So You Think You Can Dance. Wordt het de rock-’n-roll van Jennifer en Sander? Of de coole moves van hiphoppend hartelapje Leslie? Presentator Kim-Lian van der Meij noemt hem „de hunk van Junior Dance”. De winnaar treedt op als entr’acte van het Junior Eurovision Songfestival.

Zaterdag, Ned 3., 18.55-19.55

Karla en Jonas

Deense film van Charlotte Sachs Bostrup, over Karla die verliefd is op Jonas uit het kindertehuis. Ze gaan op zoek naar zijn moeder. Zou het die leuke blonde kapster zijn? Vervolg op Karla en Katherine.

Zondag, Ned. 3, 15.30-16.45 uur

Nils Holgersson

Kindernet is de zender van de gouwe ouwen. Zoals Nils Holgersson, de jongen die op de rug van wilde ganzen van Zuid-Zweden naar Lapland trekt. Het klassieke kinderboek is niet om door te komen, maar de 52-delige Japanse tekenfilmserie uit 1980 is nog altijd leuk.

Za en zo, Kindernet, 09.40 en 12.55 uur