Kijken: bij elke wedstrijd van Oranje een nieuw jurkje aan

Foto SuperTrash.com

Geheel in oranje uitgedost onze mannen in Oekraïne aanmoedigen, dat kan ook sexy. Die boodschap hebben een flink aantal winkels in de oren geknoopt na het succes van de Bavariajurkjes twee jaar terug. Vrouwen tellen deze dagen wel degelijk mee in de almaar toenemende oranjegekte. Ook bij Albert Heijn, zo bleek vandaag.

Olcay Gulsen, de vrouw achter kledingmerk Supertrash, ontwierp een multifunctioneel jurkje dat geheel aan het huidige modebeeld voldoet, strapless of nonchalant over een schouder, het kan allemaal, en is vanaf vandaag bij de grote supermarktketen te koop.

Bavaria, die tijdens het wk nog gebruik maakte van de diensten van Gulsen, was er al iets eerder bij en presenteerde de V-Dress, een ontwerp van duo Spijkers & Spijkers.

http://www.youtube.com/watch?v=0VpptS3IuWQ

Maar met deze twee hippe exemplaren zijn we er natuurlijk nog niet! Blokker pakt ook uit, en biedt naast een jurk een bijpassende legging. Ook Bristol is in de rage gesprongen met een nog iets simpeler ontwerp.

Gezien de prijs (die tussen de zeven en de twaalf euro ligt) zijn de ontwerpen gericht op kortstondig gebruik. Dames die veel hechten aan afwisseling kunnen dus diverse exemplaren uitproberen. De modebewuste vrouwelijke fan heeft er dit EK dus een probleem bij: wat moet ik in godsnaam aan?!