In beeld

Matrozen maken week lang Big Apple onveilig

Tijdens de Amerikaanse Fleet Week in New York, die traditioneel elk jaar in mei wordt gehouden, zetten matrozen voor een week voet aan wal om kennis te maken met de inwoners en toeristen van de stad. Het is de uitgelezen kans voor New Yorkers om met de leden van de kustwacht, de matrozen en de mariniers een drankje te drinken, een filmpje te pakken of een uniform van dichtbij te bekijken. De stad staat bol van optredens en activiteiten en schepen van over de hele wereld leggen aan in de haven. Een waar festijn voor de liefhebber.
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP
Mario Tama / AFP