Kidsflits

ZOOP in Afrika

Zoop in Afrika is gebaseerd op de populaire kindersoap die werd uitgezonden op Nickelodeon. ZOOP de film gaat gaat over een groep jongeren die naar een Wildpark in Afrika afreist, om bedreigde diersoorten te verzorgen en te beschermen. Onderweg stort hun vliegtuig neer en belanden ze midden in de rimboe.

Zaterdag, SBS 6, 14.25-16.00 uur

Villa achterwerk: Van hier tot Tokio

In de laatste aflevering van Van Hier tot Tokio gaan Kai en Moen er een paar weken tussenuit. Maar wie gaat er dan op de sushiwinkel passen? Of sluiten Kai en Moen gewoon de boel?

Zondag, Ned. 3, 13.40-14.40 uur

Z@ppbios: De Wilde Kippenclub In deze jeugdfilm komen Sprotte en haar vriendinnen in actie. De oma van Sprotte wil de kippen slachten, maar daar probeert de Wilde Kippenclub een stokje voor steken. Zelfs de grote vijand, jongensbende de Pygmeeën, helpt mee om de kippen te redden. Gebaseerd op de kinderboeken van Cornelia Funke.

Zondag, Ned. 3, 15.30-17.10 uur