Groepsfoto 15 mei

Nicolette van Haastrecht: „Deze foto is gemaakt in Haarlem, op 17 september 1987, een week voor de voltrekking van mijn huwelijk. Het is mijn vrijgezellenfeest. Ik sta in het midden, gehuld in een wit habijt, omringd door mijn vriendinnen” „Ik vond het allemaal verschrikkelijk – tot ik midden op de Grote Markt de andere ‘zusters’

Nicolette van Haastrecht (1961), senior consultant in de zorgNicolette van Haastrecht (1961), senior consultant in de zorg

Nicolette van Haastrecht: „Deze foto is gemaakt in Haarlem, op 17 september 1987, een week voor de voltrekking van mijn huwelijk. Het is mijn vrijgezellenfeest. Ik sta in het midden, gehuld in een wit habijt, omringd door mijn vriendinnen”
„Ik vond het allemaal verschrikkelijk – tot ik midden op de Grote Markt de andere ‘zusters’ zag zitten. Op dat moment maakte mijn schrik plaats voor ontroering.”

Vrijwel ieder mens leeft in groepen: als onderdeel van gezin, familie, buurt, baan, sportclub, studieclub, hobbyclub, enz., enz. Wekelijks in de bijlage Mens& een groepsfoto waarbij een bijzonder verhaal hoort. Inzenden via mensen@nrc.nl.