Doe mee, denk mee. Week 21.

Wij proberen de lezer te betrekken bij de totstandkoming van de bijlage. Daarom plaatsen wij hier een overzicht met de manieren waarop u kunt bijdragen. Voor aankomende week: – In juli/augustus willen wij schrijven over alternatieve manieren om de zomer door te brengen. Weet u activiteiten die anders zijn dan het standaard toerisme? Deel het

Wij proberen de lezer te betrekken bij de totstandkoming van de bijlage. Daarom plaatsen wij hier een overzicht met de manieren waarop u kunt bijdragen. Voor aankomende week:

- In juli/augustus willen wij schrijven over alternatieve manieren om de zomer door te brengen. Weet u activiteiten die anders zijn dan het standaard toerisme? Deel het met ons op Twitter (@NRCMensen) of via mail (mensen@nrc.nl).

Daarnaast kunt u, zoals elke week bijdragen, aan de volgende rubrieken:

  1. De wending. ‘Ik was …, ik ben …’ – over mensen die het roer in het leven omgooien, door een ander beroep te kiezen, een ander geloof, een andere woonplaats en ‘life style’. Stuur uw foto en schrijf kort over de recente, radicale verandering in uw leven via mensen@nrc.nl . Een redacteur kan u vervolgens bellen om een toelichting te vragen.
  2. De groepsfoto. Vrijwel ieder mens leeft in groepen: als onderdeel van gezin, familie, buurt, baan, sportclub, studieclub, hobbyclub, enz., enz. Wekelijks in de bijlage Mens& een groepsfoto waarbij een bijzonder verhaal hoort. Inzenden via mensen@nrc.nl.
  3. Mens & straatbeeld, over mensen die hun sporen anders in het straatbeeld achterlaten dan door hun eigen aanwezigheid, danwel opvallende situaties waarnemen; het liefst als reflectie op ’mensen en de mensheid’. Dit kan zijn: een opmerkelijke kunstuiting, een tekst, een afbeelding, enz.

Als u ideeën of commentaar heeft, kunt u ons bereiken via e-mail (mensen@nrc.nl), Twitter (@NRCMensen) of Facebook (facebook.com/NRCMensen)